О нама

 

            Уметничко-стваралачка књижара и галерија „Слово“ је прва у Србији Интернет продавница у којој можете наћи све из области православне духовности (књиге, музика, филмови, предавања, тамјани, брикети, црквене утваре, гардероба и слично), али и из области религиологије, социологије, филозофије, политикологије, књижевности итд. И не само то, у нашој галерији можете наћи и најбоље ручно израђене класичне и традиционалне музичке инструменте, минијатурне и крупне дуборезе, иконе и још много тога. Уколико нешто и не постоји у понуди пронаћићемо за Вас.
 
 
Наручивање је могуће, осим постојеће наруџбенице, и путем mail-a slovo@e-slovo.net тако што ћете навести шта наручујете и Ваше податке (име, презиме, адресу и број телефона).  
 
Како куповати
 
            Поступак је врло једноставан и састоји се од само неколико корака. Имате могућност избора жељених производа. После одабира можете видети преглед читаве наруџбине с ценама, са подацима о начину плаћања и достављања. Последњи корак представља слање коначне наруџбине. У сваком тренутку, пре коначног слања, Вашу наруџбину можете мењати, повећавати или смањивати, додати нови производ или одустати од целокупне куповине. Када пошаљете коначну наруџбину, на Вашу емаил адресу стићи ће потврда наруџбине са свим битним елементима, за вашу евиденцију.
 
Пријава или унос података корисника
 
            Током бирања производа, а пре слања Ваше прве наруџбине морате се регистровати као корисник наше продавнице. Корисници који се нису регистровали могу прегледавати производе, али не могу извршити коначну куповину. (Уколико не желите да се региструјете, а желите да купите производ молимо вас да нас контактирате путем слањем е-маила на адресу slovo@e-slovo.net )
            Ваше податаке уносите само једном, приликом прве куповине, а за сваку каснију пријаву као кориснику ове продавнице, треба Вам само корисничко име и шифра (подаци које корисник сам одређује у поступку уноса својих података). Све своје податке можете и накнадно сами мењати.
            Уколико сте заборавили своју шифру или сте наишли на некакав проблем или нејасноћу, јавите нам се на е-маил podrska@e-slovo.net
            Наша служба за кориснике стоји Вам на располагању сваког радног дана од 10 до 15ч и од 17 до 20ч, а суботом од 10-15ч.
 
Начини плаћања
  • Уплатом у банку по нашој понуди (по предрачуну) - омогућује Вам куповину после уплате с Вашег рачуна на наш текући-рачун (ово важи и за купце из иностранства).
Уплата износа Ваше наруџбине на наш текући-рачун мора претходити испоруци робе.
Ако одаберете овај начин плаћања, е-маилом ћемо Вам аутоматски послати све потребне податке за уплату (број рачуна, износ, број наруџбине одн. позив на број), а Вашу наруџбину обрадити у што скорије време.
  • Готовином код поузећа - омогућава да робу добијете курирском службом и платите у готовини при преузимању (трошкове транспорта сносите Ви, а они зависе од масе пакета).
Начини доставе
 
            Достава робе се врши у најкраћем могућем року, зависно од доступности робе. Достава се врши на Вашу адресу (како сте специфицирали у подацима корисника).
Курирском службом:
            Роба се доставља курирском службом на територији Републике Србије на адресу коју је купац назначио код уноса својих података у склопу наше Интернет продавнице.
            Обичном или препорученом поштом ван територије Републике Србије.
 
Цене
 
            Цене вреде за важећу наруџбину какве јесу у време поручивања робе.
 
Одустајање од куповине или продаје
 
            Вашом одлуком у сваком тренутку пре испоруке можете одустати од дела илицеле наруџбине, уколико нас о томе писмено обавестите (писмом на нашу адресу, е-маилом на prodaja@е-slovo.net )
            Задржавамо право одустајања од продаје одн. поништења дела или целе наруџбине, уз писмено обавештење купцу, у следећим случајевима:
- Уколико би се наручени производ престао производити или продавати;
- Уколико би дошло до значајних промена услова набавке;
У случају одустајања од продаје настојаћемо, у договору с купцем, пронаћи оптимално решење за производе које не можемо набавити, а у случају немогућности испоруке дела или целе наруџбине, извршиће се повраћај евентуално уплаћених средстава, у складу са законом.
 
 
Поштански трошкови
 
            Tранспортни трошкови нису урачунати. Kолико износе трошкови доставе и паковања?
            Трошкови доставе рачунају се према маси пакета и не зависе од локације места за испоруке у Србији (пример: исто је за Београд и Нови Сад). Цене доставе у зависности од масе приказане су у табели доле.
 
Tрошкови доставе за Post Express се рачунају према следећој табели:
 
Маса у кг.
 Србија
do 0.5
150.00
0.5 - 2
240.00
2 - 5
300.00
5 - 10
450.00
10 - 20
630.00
 
Напомена: Наведене цене су променљиве и приближне.
Цене поштанских услуга можете проверити на http://www.postexpress.rs/cene.asp
Ценовник услуга у међународном поштанском саобраћају: